Bryllup


arranger dit bryllup her 


Vielsesringen er det smukkeste bevis på ægteskabet, og næstefter er bryllupsdagen, hvor dine familiemedlemmer og venner kan fejre jeres store dag. En dag som man sent vil glemme. Det kan vi bidrage til, at I som brud og gom, får en uforglemmelig dag, som bidrager til en festlig middag, med dansegulv og et stilfuldt miljø, som både I som brud og gom kan blive glade for at vise frem til familien, men også gæsterne, der kan få en dag og aften til, at blive en ekstraordinært dag. 

Hos Uranus Party House i Kolding, kan vi altid være  betænksomme, når det handler om at lave den perfekte fest. Vi ved hvor vigtigt dagen er for alle, og ikke mindst for bruden og gommen. Vi yder  det bedste for, at tilfredsstille vores kunder, som booker en dag hos os. Vi behovsafdækker og spørger ind til jeres ønsker. Vi vil med glæde tage et uforpligtende snak sammen med jer, så vi sammen kan finde den rigtige løsning.


DERFOR ER URANUS PARTY HOUSE DET RIGTIGE VALG


 


DEKORATION


Skal du giftes og leder du efter den perfekte dekoration til din store dag?  Så kan du hos Uranus Party House finde et overdådigt udvalg af de fineste festartikler, som uden tvivl vil gøre jeres bryllupsdag til noget helt specielt.

 


EN CENTRAL PLADS


Er du til det fine pynt og en placering, hvor folk kan se jer og fejre jer, så har vi en flot scene opsat i vores festlokaler, hvor bruden og gommen vil være i centrum. En vigtig dag med en centraliseret plads ved siden af din kommende partner er fantastisk.


 EN SPECIEL DAG

 

Det rigtige tema til jeres bryllup, vil give jer og jeres gæster en uforglemmelig dag. Vi stræber altid på, at salen er tilrettet med fokus på en eventyrlig dag for alle. Vi kan tilbyde jer en skræddersyet løsning, eller et set-up efter jeres ønsker.

 


DET PERFEKTE BORDLad dine gæster føle, at de kommer til en middag og bordindretning i en chik og gode omgivelser. Med plads til en 9 personers bord, vil dine gæster blive placeret helt rigtigt, og I kan roligt og trygt lave det perfekte placering for jeres familie og venner.


FORDELE


En unik oplevelse med en skræddersyet pakke løsning

Vi tilbyder en god service og rådgivning til din kommende begivenhed.

Vi er placeret centralt med parkeringsmuligheder.

Vi tilbyder gode varme buffet retter 

Ønsker I at stå for mad serveringen selv, er vi også tilbøjelig for dette.

Vi tilbyder vores service hele året til brylluper, konfirmation, firmafester, mærkedage og fødselsdage.