KONFIRMATION


arranger din konfirmation 


Få en smuk konfirmation hos Uranus Party House. En konfirmation er en stor dag for konfirmanden. En dag der skal kunne huskes som en hyggelig og sjov dag mange år frem. Når den store dag sker, er det vigtigt, at forholdende og alt spiller for gæsterne, og sidst men ikke mindst for konfirmanden. Med vores store lokaler, er der plads til familien og venner, samt en rigt mulighed for underholdning og taler.

Lad os hjælpe med at spille alle de nye rytmer som konfirmanden gerne vil høre, og alle de andre danse glade numre som gæster i alle aldre kan danse med til. Det er kun fantasien, som kan sætte grænser, og med et bredt udvalg af muligheder for konfirmanden, kan vi med glæde tilbyde en vidunderlig og uforglemmelig dag. Uranus Party House, har mange samarbejdspartnere, og vi kan tilbyde det helt rigtige set-up til den store dag.


DERFOR ER URANUS PARTY HOUSE DET RIGTIGE VALG


 


DEKORATION


Skal du konfirmeres og leder du efter den perfekte dekoration til din store dag?  Så kan du hos Uranus Party House finde et overdådigt udvalg af de fineste festartikler, som uden tvivl vil gøre jeres konfirmation til noget helt specielt.

 


ET CENTRAL DANSEGULV


Er I til et godt dansegulv, kan vi hos Uranus Party House tilbyde en vælg af muligheder i form af lys, lyd og DJ's igennem vores samarbejdspartnere. En underholdende og festlig konfirmation med et dansegulv til venner og familie, pepper festen op. 


FORDELE


En unik oplevelse med en skræddersyet pakke løsning

Vi tilbyder en god service og rådgivning til din kommende begivenhed.

Vi er placeret centralt med parkeringsmuligheder.

Vi tilbyder gode varme buffet retter 

Ønsker I at stå for mad serveringen selv, er vi også tilbøjelig for dette.

Vi tilbyder vores service hele året til brylluper, konfirmation, firmafester, mærkedage og fødselsdage.