KONFERENCE


arranger jeres konference


Uanset om jeres konference består af en dag med masser af faglige indlæg eller vidunderlige events kombineret med krydret indhold, så har Uranus Party House en skalerbart løsning til jer som virksomhed. Vi kan tilbyde en løsning for virksomheder og enkeltpersoner, som ønsker at afholde en konference op til 500 besøgende med bordopstilling samt mad tilknyttet hvis dette ønskes.

Vi er placeret i Kolding med dejlige lokaler, som kan pifte en fantastisk stemning op, hvor konference er på højt dagsorden.  Hos Uranus Party House kan vi tilbyde alt fra lyd, lys og borddækning til en god dag og aften til jeres virksomhed. Det er kun fantasien som sætter grænser, og I kan kontakte os i alle hverdage, for at høre mere om jeres muligheder. Vi glæder os til at arrangere festen for jer.  


DERFOR ER URANUS PARTY HOUSE DET RIGTIGE VALG


 


DEKORATION


Skal du afholde en konference og leder du efter den perfekte dekoration til din store dag?  Så kan du hos Uranus Party House finde et overdådigt udvalg af de fineste artikler, som uden tvivl vil gøre jeres konference til noget helt specielt.

 


EN CENTRAL PLADS


Er du til det fine pynt og en placering, hvor folk kan se og høre tankerne bag de forskellige mennesker på talerstolen, så har vi en flot centraliseret gulv, hvor alle gæster kan følge med fra alle vinkler.  Ønsker du at høre mere til mulighederne med konference, så tøv endelig ikke, vi er ved telefonen alle hverdage.


FORDELE


En unik oplevelse med en skræddersyet pakke løsning

Vi tilbyder en god service og rådgivning til din kommende begivenhed.

Vi er placeret centralt med parkeringsmuligheder.

Vi tilbyder gode varme buffet retter 

Ønsker I at stå for mad serveringen selv, er vi også tilbøjelig for dette.

Vi tilbyder vores service hele året til brylluper, konfirmation, firmafester, mærkedage og fødselsdage.