Uranus Party House


LÆS VORES HISTORIE


Uranus Party House blev grundlagt for 3 år siden i Kolding. Vores beliggenhed er meget centralt i byen, og vi operer med arrangementer og events til alle segmenter og aldre. Vi er dedikeret til store arrangementer og events indenfor bryllup, konfirmation, firmafester, fødselsdage og  mærkedage. Vi tilbyder hele 750m2 og med alle moderne faciliteter tilknyttet. Uranus Party House er indrettet med festsalen som midtpunkt og flotte toiletforhold og barmiljø til gæsterne.

Vi er specialister med mad anretning og buffet til den store fest. Festsalen er indrettet med dansegulv, mobil scene, lysshow, og med en en perfekt justeret temperatur for gæsterne. Vi har mange års erfaringer med festarrangementer, og kan hjælpe med at tilbyde en vidunderlig dag for dig og dine kære.

Kontakt os gerne vedrørende spørgsmål, vejledning, ris, ros samt tilbud på jeres næste arrangement. Tilbud fra Uranus Party House er som udgangspunkt altid gratis og uforpligtende - uanset om I modtager et eller flere tilbud. Vi sidder klar til at hjælpe jer og prøver så vidt det er muligt, at få alle tilbud afsted inden for 24 timer - dog kan der forekomme ventetid i højsæsoner og ved større jobs. Ingen opgaver er for små – og ingen opgaver for store! Vi ser frem til, at høre fra jer.

Hvad enten du søger en festlig begivenhed for familie, venner eller kollegaer, kan vi altid være behjælpelige med at udarbejde en skræddersyet løsning til de behov der skulle forekomme. Vi kan altid starte med et møde, for at høre jeres tanker, hvor vi derefter mødet kan sætte det rigtige setup sammen i forbindelse med dato og begivenhed


DERFOR ER URANUS PARTY HOUSE DET RIGTIGE VALG


 


DEKORATION


Skal du giftes og leder du efter den perfekte dekoration til din store dag?  Så kan du hos Uranus Party House finde et overdådigt udvalg af de fineste festartikler, som uden tvivl vil gøre jeres bryllupsdag til noget helt specielt.

 


EN CENTRAL PLADS


Er du til det fine pynt og en placering, hvor folk kan se jer og fejre jer, så har vi  sceneudvalg opsat i vores festlokaler, hvor bruden og gommen vil være i centrum. En vigtig dag med en centraliseret plads ved siden af din kommende partner er fantastisk.


 EN SPECIEL DAG

 

Det rigtige tema til jeres bryllup, vil give jer og jeres gæster en uforglemmelig dag. Vi stræber altid på, at salen er tilrettet med fokus på en eventyrlig dag for alle. Vi kan tilbyde jer en skræddersyet løsning, eller et set-up efter jeres ønsker.

 


DET PERFEKTE BORDLad dine gæster føle, at de kommer til en middag og bordindretning i en chik og gode omgivelser. Med plads til en 10 personers bord, vil dine gæster blive placeret helt rigtigt, og I kan roligt og trygt lave det perfekte placering for jeres familie og venner.


FORDELE


En unik oplevelse med en skræddersyet pakke løsning

Vi tilbyder en god service og rådgivning til din kommende begivenhed.

Gratis parkering.

Vi tilbyder gode varme buffet retter 

Ønsker I at stå for mad serveringen selv, er vi også tilbøjelig for dette.

Vi tilbyder vores service hele året til brylluper, konfirmation, firmafester, mærkedage og fødselsdage.