FØDSELSDAG


arranger din fødselsdag


Uranus Party House, hjælper med at arrangere fødselsdagsfesten! Vi kan tilbyde en DJ, jukeboks, bartender eller pynten, hvis det er lige dét I mangler. Vi har alt hvad man skal bruge til en fødselsdagsfest, og i de perfekte rammer. Vi har stor og lang erfaring i at arrangere fester og temafester. Vi tilbyder alt fra bar til lysshow, så grib knoglen, og kontakt os i dag, så skal vi hjælpe med at afholde en fødselsdagsfest.

Vi har et stort udbud af temafester igennem vores samarbejdspartnere, som passer perfekt til de behov der skulle efterspørges. Vi kan levere musik til festen, bands, underholdning – alt i fest og farver. Lige fra Hawaii -temafest til avengers.  Kontakt Uranus Party House for booking af møde, hvor vi i samarbejde kan få arrangeret en rigtig god fødselsdagsfest. 


DERFOR ER URANUS PARTY HOUSE DET RIGTIGE VALG


 


DEKORATION


Skal du holde din fødslesdag og leder du efter den perfekte dekoration og kage til din store dag?  Så kan du hos Uranus Party House finde et overdådigt udvalg af de fineste festartikler, som uden tvivl vil gøre din fødselsdag til noget helt specielt.

 


ET CENTRAL DANSEGULV


Er I til et godt dansegulv, kan vi hos Uranus Party House tilbyde en vælg af muligheder i form af lys, lyd og DJ's igennem vores samarbejdspartnere. En underholdende og festlig fødselsdag med et dansegulv til venner og familie, pepper festen op. 


FORDELE


En unik oplevelse med en skræddersyet pakke løsning

Vi tilbyder en god service og rådgivning til din kommende begivenhed.

Vi er placeret centralt med parkeringsmuligheder.

Vi tilbyder gode varme buffet retter 

Ønsker I at stå for mad serveringen selv, er vi også tilbøjelig for dette.

Vi tilbyder vores service hele året til brylluper, konfirmation, firmafester, mærkedage og fødselsdage.