FIRMAFEST


arranger jeres firmafest 


Uanset om jeres firmaarrangement består af en dag med masser af faglige indlæg eller masser af sjov og ballade, så har Uranus Party House en skalerbart løsning til jer som virksomhed. Måske trænger du og dine kollegaer til at komme på benene hvis I har siddet ned hele dagen og lære hinanden bedre at kende – og på en helt anden måde end til dagligt.

Et firma arrangement kan gøre meget for sammenholdet og kollegaskabet. Hos Uranus Party House kan vi tilbyde alt fra lyd, lys og borddækning til en god dag og aften til jeres virksomhed. Det er kun fantasien som sætter grænser, og I kan kontakte os i alle hverdage, for at høre mere om jeres muligheder. Vi glæder os til at arrangere festen for jer.  


DERFOR ER URANUS PARTY HOUSE DET RIGTIGE VALG


 


DEKORATION


Skal du afholde firmafesten og leder du efter den perfekte dekoration til din store dag?  Så kan du hos Uranus Party House finde et overdådigt udvalg af de fineste festartikler, som uden tvivl vil gøre jeres firmafest til noget helt specielt.

 


EN CENTRAL PLADS


Er du til det fine pynt og en placering, hvor folk kan se jer og fejre jer, så har vi en flot dansegulv i vores festlokaler, hvor alle danseglade vil være i centrum. En vigtig dag med en centraliseret dansegulv med dine kollegaer, gøre kun festen sjovere!


FORDELE


En unik oplevelse med en skræddersyet pakke løsning

Vi tilbyder en god service og rådgivning til din kommende begivenhed.

Vi er placeret centralt med parkeringsmuligheder.

Vi tilbyder gode varme buffet retter 

Ønsker I at stå for mad serveringen selv, er vi også tilbøjelig for dette.

Vi tilbyder vores service hele året til brylluper, konfirmation, firmafester, mærkedage og fødselsdage.